Hos thea

Ta deg en tur til Skillebekk i Oslo og restauranten som av Trip ad visors brukere har blitt kåret til Oslos beste. Restauranten ligger nær offentlig kommunikasjon, i kort avstand fra selve bykjernen.

Oppstarten i 1987

Oppstarten i 1987 Å gå inn døren til hos Thea er som å komme inn i en hyggelig stue, der eieren har invitert deg på et deilig måltid mat. Stedet har en 100 år gammel fortid som slakterbutikk, men har siden 1987 vært drevet som restaurant.

Kåret til best i Oslo av Trip ad visors brukere

Eieren bak restauranten, mannen du finner bak grytene, er Sergio Barcilon. Han serverte det første måltidet på hos Thea den 9. juni 1987 og holder på fremdeles. Filosofien da dørene ble åpnet var å gi gjestene en «gourmetopplevelse uten fordyrende elementer». Suksessen lot ikke vente på seg. Restauranten har mottatt mange priser opp gjennom årene og en stadig strøm av gode anmeldelser. Brukerne av Tripadvisor har kåret hos Thea til den beste blant rundt 900 restauranter i Oslo. Og det er ingen dårlig tillitserklæring.

Hjemmekoselig atmosfære

I denne hjemmekoselige restauranten med vakker, skiftende kunst på veggene, får du servert mat som er inspirert av det franske, norske og spanske kjøkken. Råvarene er i fokus i en meny som skifter ofte. Deilige drikke hører også med til et godt måltid. hos Thea har et vinkart som inneholder franske og italienske spesialiteter. De tilbyr egne vinmenyer, men dersom det ikke er tingen for deg, har de dyktige vinkelnere som gjerne anbefaler deg noe godt å drikke.

Catering

Catering Skal du ha noe helt spesielt, som bryllup, familiefest, forretningssammenkomst eller noe helt annet, ordner hos Thea dette også.

Spesielle anledninger

hos Thea er en liten restaurant med hjemmekoselig atmosfære. Betjeningen er hyggelige og kunnskapsrike og eieren tar gjerne en tur ut i lokalet for å hilse på gjestene sine. Dette er det perfekte sted for spesielle anledninger og romantiske middager. Bare husk å reservere bord!

besøk i dag! Postpost@hosthea.no